Danyi Optika

Rólunk

Danyi Péter látszerész - Danyi optika 1989-óta

Ügyvezető tulajdonosként 1989 október 1-én indítottam vállalkozásomat. Vodnyánszky Edit közgazdász és diplomás optometrista-kontaktlencse specialistával közösen irányítjuk optikáinkat, tevékenyen veszünk részt azok működtetésében, és felügyeljük annak szakmai színvonalát. Célunk, hogy a tudásunk legjavát adva, átfogó szolgáltatást nyújtsunk vásárlóink számára és minden ügyfelünknek egyedi megoldást kínáljunk.

Hitvallásaink

  • A szemüveg lelke a gondosan megválasztott és pontosan elkészített egyedi dioptriás szemüveglencse.
  • Jó szemüveg csak kiváló alapanyagból, kellő szakértelem birtokában, elegendő idő és figyelem ráfordításával készülhet.
  • A legfontosabb a világon az emberek közötti jó kapcsolat, amelynek alapja az egymásra figyelés, a tolerancia és a jó kedv.
  • Számunkra legfontosabb a szakszerű kedves kiszolgálás a szemüvegkészítés és kontaktlencse rendelés minden fázisában.

Miért a Danyi Optika?

  • Több mint 30 éve az összes neves szemüveglencse gyártó – Essilor, Zeiss, Hoya – és kontaktlencsegyártó – Johnson & Johnson, CIBA-VISION, Alcon, COOPER-VISION, BAUSCH & LOMB – minden termékének, innovációjának bemutatóján jelen voltunk és annak fejlődéstörténetében részt vettünk.
  • Mivel lehetőségünk volt, és a jövőben is lehetőségünk lesz a termékek tesztelésében és gyakorlati felhasználásában ezért MINDIG A SZÁMUNKRA IS LEGJOBBNAK ÉRTÉKELT terméket tudjuk vásárlóink számára kínálni. 
  • Optometrista, Orvos, Szemészeti szakasszisztens, Kontaktlencse specialista és látszerész végzettségű kollégák várják ügyfeleinket

Kérjen időpontot!

Kapcsolat

Danyi Optika

5000 Szolnok, Kossuth tér 3.

Elérhetőségek
Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 09:00 – 17:30

Szombat 09:00 – 12:00

Optika+Med

1062 Budapest, Podmaniczky út 109.

Elérhetőségek
Nyitvatartás
Az üzlet nyitvatartásáért kérjük keresse fel a +36 30 613 5659 telefonszámot.
Kövessen minket
Önökért, látásukért 1989 óta.

Ajánlatok